Ίαν ΜακΚέλεν: Η έκπληξη που έκανε σε μια 17χρονη κοπέλα με σύνδρομο Down

Ίαν ΜακΚέλεν: Η έκπληξη που έκανε σε μια 17χρονη κοπέλα με σύνδρομο Down

Μοιράσου το!

Μια ανάρτηση στα social media χάρισε μια μοναδική εμπειρία στη 17χρονη Μίλι Αν Πρέλογκαρ, ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ατόμων με σύνδρομο Down. Η έφηβη που ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός μια μέρα πέρασε μερικές ώρες με τον Βρετανό ηθοποιό Σερ Ίαν ΜακΚέλεν τρώγοντας πίτσα και παγωτό!

Η Μίλι Αν Πρέλογκαρ ήταν τόσο ενθουσιασμένη που παρακολούθησε το «Βυσσινόκηπο», το θεατρικό έργο που έγραψε ο Άντον Τσέχοφ, στο «Βασιλικό Θέατρο του Γουΐνδσορ» στο Μπέρκσαϊρ του Ηνωμένου Βασιλείου και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της μπροστά από τις αφίσες της παράστασης και πιο συγκεκριμένα των πρωταγωνιστών Σερ Ίαν ΜακΚέλεν και Μάρτιν Σο.

Ο ΜακΚέλεν είδε την ανάρτηση και επικοινώνησε με την 17χρονη Μίλι Αν και τον πατέρα της Τζεφ ζητώντας τους να του δείξουν τα αξιοθέατα της πόλης. Ο 82χρονος ηθοποιός, διάσημος για το ρόλο του ως Γκάνταλφ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και στο «Χόμπιτ», μεταξύ άλλων, είχε έναν ξάδερφο με σύνδρομο Down και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος γύρω από το ζήτημα.

Έτσι, εκείνος, η Μίλι Αν και ο πατέράς της πέρασαν μαζί περισσότερες από τέσσερις ώρες πίνοντας καφέ, τρώγοντας παγωτό και πίτσα. Ο ΜακΚέλεν, μάλιστα, επισκέφθηκε και το σπίτι της νεαρής κοπέλας όπου και συνάντησε τη μητέρα της και το σκυλάκι της, την Λόλα, προτού επιστρέψει στο θέατρο για να προετοιμαστεί για την παράστασή του.

Ο πατέρας της Μίλι Αν περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας πως η κόρη του και ο ΜακΚέλεν έχουν παρόμοια αίσθηση του χιούμορ και πως πέρασαν υπέροχα. Σε ορισμένα διαστήματα αυτής της συνάντησής τους ένιωσε σαν να πρόσεχε δύο παιδιά. Ανέφερε πως και οι δύο «ήταν δύο απόλυτα φυσιολογικά 17χρονα». Η Μίλι Αν πρόσθεσε πως η μέρα της με τον Σερ Ίαν ΜακΚέλεν ήταν τέλεια.

Τόνισε, δε, πως ελπίζει αυτή η συνάντηση να γίνει αρκετά γνωστή μέσω των social media ούτως ώστε περισσότεροι άνθρωποι να δουν τη σελίδα της στο Instagram και να μάθουν περισσότερα για το πως είναι να ζεις με σύνδρομο Down.


Μοιράσου το!
ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ