Κάλεσμα για νέους σκηνοθέτες για τις ανάγκες σχεδιασμού του καλλιτεχνικού προγραμματισμού της θεατρικής περιόδου 2022-23

Κάλεσμα για νέους σκηνοθέτες για τις ανάγκες σχεδιασμού του καλλιτεχνικού προγραμματισμού της θεατρικής περιόδου 2022-23

Μοιράσου το!

Το Εθνικό Θέατρο καλεί νέους σκηνοθέτες, που κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα, να καταθέσουν προτάσεις τους προσανατολισμένες στην ελληνική δραματουργία (θεατρικά έργα, διασκευές λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και άλλες κειμενικές συνθέσεις, π.χ devised  εγχειρήματα ή άλλες πειραματικές ως προς το πρώτο υλικό τους ιδέες) για τις ανάγκες σχεδιασμού του καλλιτεχνικού προγραμματισμού της θεατρικής περιόδου 2022-23.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν μία (1) πρόταση, στην οποία θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται οι εξής πληροφορίες:

  • Βιογραφικό του σκηνοθέτη    
  • Τίτλος και περιγραφή της πρότασης και του περιεχομένου της (μέχρι 400 λέξεις)      
  • Οπτικοακουστικό υλικό από προηγούμενη σκηνοθεσία τους: φωτογραφίες, και εάν υπάρχει διαθέσιμο link με βιντεοσκόπηση μέρους ή ολόκληρης της παράστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν συμπληρωματικά να συμπεριλάβουν, εφόσον το επιθυμούν, φωτογραφικό και άλλο υλικό σχετικό με τις προτάσεις τους.

Η υποβολή προτάσεων μπορεί να γίνει έως τις 28 Μαρτίου 2022 σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση: dramadept@n-t.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι νέοι σκηνοθέτες έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους στο πρωτόκολλο, για τη θεατρική περίοδο 2022-23, μπορούν να καταθέσουν νέα πρόταση.

Περαιτέρω το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο νομίμου υποχρέωσής του για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γνωστοποιεί τα παρακάτω.


Ενημέρωση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων 

Το Εθνικό Θέατρο θέλοντας να διασφαλίσει τα προσωπικά και ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα έχει υλοποιήσει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα όπως ορίζονται από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 και αναφέρονται αναλυτικά στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εθνικού Θεάτρου, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.n-t.gr. Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και η διαφύλαξη του απορρήτου των πληροφοριών και των δεδομένων σας, αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητά μας. 

Τα δεδομένα που συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία (Στοιχεία επικοινωνίας, Δημογραφικά στοιχεία, Βιογραφικό Σημείωμα κλπ.), είναι αυτά που απαιτούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς του ΓΚΠΔ όπως αυτοί περιγράφονται παράγραφό 1 του Άρθρου 6 στην παράγραφο 2 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (Κανονισμός ΕΕ 2016/679 γνωστός και ως GDPR), αποκλείοντας κάθε άλλη μη επιθυμητή επεξεργασία αυτών. 

Τα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων που συλλέγονται, διατηρούνται στο Εθνικό Θέατρο για δύο (2) έτη (ή περισσότερο εάν αυτό προκύπτει από τη συνεργασία σας με το Εθνικό Θέατρο) και έπειτα καταστρέφονται με εγκεκριμένες διαδικασίες καταστροφής (καταστροφέας εγγράφων ή ανακύκλωση για έντυπα δεδομένα και μη αναστρέψιμη διαγραφή για ηλεκτρονικά δεδομένα, καθώς και σύνταξη πρωτοκόλλου καταστροφής). 

Το Εθνικό Θέατρο έχει ορίσει ως Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων τον κ. Ανδρέα Ροδάκο και ως αναπληρωτή του τον κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο, στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε, μέσω της ηλεκτρονικής ταχυδρομικής διεύθυνσης dpo@n-t.gr, ή του τηλεφώνου 210 5288100 για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (Πρόσβαση/ Διόρθωση/ Διαγραφή/ Φορητότητα/ Περιορισμός Επεξεργασίας/ Αντίταξη στην Επεξεργασία), όπως αυτά προβλέπονται στο Άρθρο 13 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και αναφέρονται αναλυτικά στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εθνικού Θεάτρου. Για την άσκηση του δικαιώματος υποβολής καταγγελίας, αρμόδια εποπτική αρχή αποτελεί η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).


Μοιράσου το!
ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ