Εργαστήριο Υποκριτικής με την Ρομπέρτα Καρέρι

Εργαστήριο Υποκριτικής με την Ρομπέρτα Καρέρι

Μοιράσου το!

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ | 18 Μαρτίου 2023

Το Eργαστήριο Σκηνικής Πράξης και Λόγου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει στις 17& 18 Μαρτίου 2023 το 3ο Διεθνές Συνέδριο Θεατρικής Ανθρωπολογίας με τίτλο “Το Θέατρο Οντίν και η Θεατρική  Ανθρωπολογία”.

Το συνέδριο συνδιοργάνεται με το Κέντρο Θεατρικής Ανθρωπολογίας & το Θέατρο Όμμα Στούντιο, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Πατρών και το Ίδρυμα Μπάρμπα- Βάρλευ , υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου της Δανίας στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το 3ο Συνέδριο Θεατρικής Ανθρωπολογίας περιλαμβάνει Επιστημονικές εισηγήσειςugenio Βarba, JuliaVarley, Roberta Carreri, Stefano Di Buduo, Marco de Marinis, Piergiorgio Giacchè, Κώστας Βάντζος, Αντώνης Διαμαντής, Γιώργος Σαμπατακάκης, Μαρία Φραγκή κ.ά.], Εργαστήρια και Δράσεις με τον τίτλο : «Διάλογοι και Ανταλλαγές».

Σκοπός της επιστημονικής & καλλιτεχνικής διοργάνωσης είναι η παρουσίαση της τέχνης του ηθοποιού μέσω της Θεατρικής Ανθρωπολογίας και η πορεία της έρευνας αυτής μέσα από κείμενα (μεταφράσεις Κέντρου Θεατρικής Ανθρωπολογίας κ.ά.), καθώς και η πρώτη πειραματική εφαρμογή στην Ελλάδα της διαδικασίας των Ανταλλαγών/Barters, που είναι μία από τις κυριότερες παρακαταθήκες της δουλειάς του Θεάτρου Οντίν και του Εουτζένιο Μπάρμπα.

Στις εργασίες του συνεδρίου είναι προσκεκλημένη η Ρομπέρτα Καρέρι, ηθοποιός του Θεάτρου Οντίν από το 1974. Με αφορμή την προσωπική της διαδρομή στην τέχνη του θεάτρου και τη διαμόρφωση της προσωπικής της τεχνικής, πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα εργαστήριο υποκριτικής με τον τίτλο «Ο χορός των προθέσεων», που θα γίνει στις 18/3/2023 – Ώρα 10.00 -13.30.

Το Εργαστήριο είναι ανοιχτό για όποιον ενδιαφέρεται και εφόσον το δηλώσει στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας αιτήσεων.

Κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα https://forms.gle/wh9EtiXHDkbXjSgU9 Χώρος εργαστηρίου: DANSARTE, Όθωνος Αμαλίας και 28ης Οκτωβρίου, Πάτρα

Πληροφορίες: esplo@upatras.gr


Μοιράσου το!
ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ